"


Iklan Paling Popular

21 August 2017

: loan paling laris DENGAN 1.5% INTEREST SEBULAN

Tajuk Iklan*:loan paling laris DENGAN 1.5% INTEREST SEBULAN
Web Site:
Email*:btoppioner@gmail.com
Isi Iklan Anda*:Kadar tetap yang lebih rendah 1.5% INTEREST SEBULAN .Pilihan yang bijak utk PEMBIAYAAN PERIBADI ANDA. 

*Jumlah pinjaman sehingga 1 JUTA 
*Tempoh pembiayaan sehingga 36 bulan 
*Tiada penjamin 
*Overlap di benarkan 4@5 bualn keats 
*30 hari tanpa faedah 
*Diutamakan yang bekerja swasta / kerajaan 
* Senarai hitam layak memohon( blacklist/ccris/ctoss) 
*Pencen layak memohon 
*Pinjaman gaji mesti 1000.00 keats 
*layak semua negeri ( SABAH & SARAWAK) 


CALL / WE CHATT/ WHATUP 
: 016 447 6706/016 215 8441
:btoppioner@yahoo.com
Foto Upload(2M max):


Follow @emfteam on Twitter | Facebook
Powered by EmailMeForm



: Sarah Carlson

Tajuk Iklan*:Sarah Carlson
Web Site:http://v-doc.co/nm/jkfq0
Email*:plvmrkoct@xehymaqcs.com
Isi Iklan Anda*:I came to your : Teknik Rahsia Menjadi Pakar Matematik | Hantar Iklan Percuma page and noticed you could have a lot more traffic. I have found that the key to running a website is making sure the visitors you are getting are interested in your subject matter. We can send you targeted traffic and we let you try it for free. Get over 1,000 targeted visitors per day to your website. Start your free trial: https://flxv.tk/6 Unsubscribe here: http://priscilarodrigues.com.br/url/11
Foto Upload(2M max):


Follow @emfteam on Twitter | Facebook
Powered by EmailMeForm



: LOAN TERHEBAT DENGAN % PALING MURAH -NIKMATI 1.5% SEBULAN

Tajuk Iklan*:LOAN TERHEBAT DENGAN % PALING MURAH -NIKMATI 1.5% SEBULAN
Web Site:
Email*:btoppioner@gmail.com
Isi Iklan Anda*:Assalamualaikum dan selamat pagi semua...nak inform dengan anda diluar sana...jika anda pernah cuba membuat pinjaman bank tetapi tidak lulus dan anda telah disenarai hitam..atau anda ada CTOS / CCRIS..

Jangan berputus asa jika ingin mencari sumber kewangan bagi memenuhi keperluan semasa..kami di Syarikat pinjaman wang berlesen sedia memberi pinjaman kepada mereka yang benar-benar memerlukan wang..

Kebanyakkan anda diluar sana akan salah faham dengan polisi syarikat seperti kami...kami ini MONEY LENDER YANG DI BAWAH K.P.K.T bukan BANK akn tetapi tuan/puan..jadi janganlah compare kami dengan BANK...jika anda nak interest 1.5%
datanglah jumpa kami di syarikat kami di BANDAR BARU AMPANG .

SYARIKAT KAMI LEBIH KURANG polisi DAN ciri-ciri BANK .Bayaran pun sebulan sekali sahaja..bukan seminggu sekali,,,kami pun takde lah nak pegi ke rumah tuan/puan macam yang di gembar-gemburkan...bukan semua MONEY LENDER tu macam AH-LONG...

Jadi fikir-fikir kan lah....kami sekadar berkongsi maklumat..ramai pelanggan yang datang dengan kami berpuas hati dan faham dengan polisi kami....

KALAU anda ingin mencuba apply loan dengan kami :
*3 bulan bank statement
*3 bulan slip gaji terbaru
*kwsp
*surat pengesahan kerja
*bil air@api

Jika anda ada BERMINAT utk MENCUBA APPLY LOAN ..boleh lah call kami di talian :-

NO.TEL : 016 447 6706- cik gie/ 016 215 8441-mawar
email:btoppioner@yahoo.com
Foto Upload(2M max):


Follow @emfteam on Twitter | Facebook
Powered by EmailMeForm



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...